Tianjin Youfa Pipeline Technology Co., Ltd. blev anerkendt som en national enkelt mestervirksomhed i fremstillingsindustrien.

For nylig annoncerede ministeriet for industri og informationsteknologi det ottende parti af enkeltstående virksomheder i fremstillingsindustrien.Med afhængighed af den kontinuerligt forbedrede F&U og innovationsevne, afhængig af det første produkt stål-plast kompositrør, blev Tianjin Youfa Pipeline Technology Co., Ltd. anerkendt som en national enkelt mestervirksomhed i fremstillingsindustrien.

Hidtil har Youfa Group ejet to individuelle produktionsvirksomheder på nationalt niveau: i 2019 blev Tianjin Youfa Steel Pipe Group Co., Ltd. anerkendt som en enkeltstående fremstillingsvirksomhed på nationalt niveau (svejset stålrør);I 2024 blev Tianjin Youfa Pipeline Technology Co., Ltd. anerkendt som en enkeltstående fremstillingsvirksomhed på nationalt niveau (stål-plast kompositrør).

Siden etableringen har Youfa Group altid troet på den bedste idé, at produktkvalitet afspejler personlighed, nøje kontrolleret produkternes kvalitet og løbende imødekommet markedets og kundernes behov efter fire kvalitetsrevolutioner.I de seneste år har Youfa Group antændt en ny motor for udvikling af høj kvalitet gennem innovation af alle medarbejdere og åben innovation og aktivt fremmet den grønne og højkvalitetsudvikling af virksomheder.

Stillet over for den globale situation, hvor Kinas stålrørsindustri er stor, men ikke stærk, vil Youfa Group aktivt reagere på opfordringen fra generalsekretæren "Iværksættere bør basere sig i Kina, se på verden og drive virksomheder til at opnå bedre udvikling i et højere niveau af åbning mod omverdenen".Med målet om at "bevæge sig fra millioner af tons til milliarder af yuan og blive verdens stærkeste løve inden for stålrørsindustrien", vil Youfa Group fuldt ud promovere "Stålrørsløveplanen" i den "lodrette og horisontale dobbelte milliarder"-dimension.På vej mod højkvalitetsudvikling i stålrørsindustrien er det fast besluttet på at blive en global ekspert i rørsystemtjenester og gøre en utrættelig indsats for at få kinesisk produktion til at skinne på verdensscenen, for at få Youfa Steel Pipe til at "cirkulere i hele verden verden, støtte verden", og at blive en "respekteret og glad virksomhed" så hurtigt som muligt!


Indlægstid: 31. maj 2024